ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

ГАРАНТИРАНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Скъпи клиенти,

Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от Patricia Rado в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на посочените в сайта телефони. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на посочените в сайта телефони, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на куриер, или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е, да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Преди да предприемете каквито и да било действия, МОЛЯ се свържете с нас!

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от Вас артикул, то трябва да се свържете с нас на посочените в сайта телефони. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това. Отново можете да го изпратите до офис на куриер или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 14 работни дни, ще Ви възстановим сумата по банков път или чрез паричен превод. Последващи доставки, при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Само 2 неща, които изискваме от Вас:

1. Артикулът да не е носен, пран и/или гладен, да не са правени опити за отстраняване на дефекта при наличие на такъв.

2. Артикулът трябва да има запазен търговски вид и да е придружен с оригинални етикети и опаковки.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас в рамките на 14 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея.

Няма риск да пазарувате при нас !

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки